DISCOVER Bastogne War Museum & OUTDOORS

Om het aanbod ter plaatse te vervolledigen, lanceert het Bastogne War Museum de ‘Discover Bastogne War Museum & Outdoors’-formule, die u toelaat een dag in het Museum door te brengen door binnen- en buitenactiviteiten te combineren.

HET 'ONE DAY'-PACK - WANDEL-EN FIETSROUTES

Met dit arrangement krijgt u toegang tot het audioparcours van het museum, een drankje in de bistro, een souvenirtas met producten uit de winkel, quizzen voor de kinderen en, niet te vergeten, een roadbook dat toegang geeft tot 4 historische wandelingen (te voet of met de fiets). Deze rondleidingen gaan langs iconische plaatsen van de Slag om de Ardennen. Dit roadbook (beschikbaar in het Frans en het Nederlands) geeft niet alleen de te volgen weg aan, maar bevat ook de getuigenissen van Duitse en Amerikaanse soldaten en Belgische burgers die een belangrijk moment van hun bestaan beleefden op de plaatsen die aan bod komen. Deze wandelingen zijn dan ook een uitstekende manier om te genieten van de schoonheid van het Ardense landschap en om unieke plekjes met bijzondere verhalen te ontdekken.

Volwassene (+ 19 jaar) : € 25

Kind (6 tot 18 jaar) : € 15

koop

EEN HISTORISCHE RONDRIT IN EEN OLDTIMER JEEP

Pas op, maak uw riemen vast en houdt u klaar! Het Bastogne War Museum biedt u de mogelijkheid om aan boord te klimmen van een militaire jeep! Samen met vrienden of familie opent een chauffeur de deuren van zijn ‘Dodge’ (tot 8 personen) en rijdt u gedurende 1u30 langs de belangrijkste plaatsen van de Slag om de Ardennen. Of u nu gepassioneerd bent door de Tweede Wereldoorlog of gewoon nieuwsgierig, hij zal al uw vragen over de strijd en zijn voertuig met plezier beantwoorden. De prijs voor de Dodge 250 .

Reservatie: info@bastognewarmuseum.be of 061/210.220.