WE WANT YOU FOR THE BASTOGNE WAR MUSEUM

Werkomgeving

Zeven jaar geleden opende het Bastogne War Museum (BWM), een herdenkingsplaats gewijd aan de Tweede Wereldoorlog en de Slag om de Ardennen, zijn deuren op een steenworp afstand van het beroemde Memorial van Mardasson in Bastogne. Op meer dan 1.600 m2 wordt de bezoeker geleid door decors, multimedia-installaties, films, getuigenissen en objecten.
Het Bastogne War Museum is een plek vol leven, met een winkel, een restaurant, een terras en talrijke activiteiten en evenementen. Met meer dan 900.000 bezoekers sinds de opening is het Bastogne War Museum een belangrijke toeristische trekpleister geworden in Wallonië, België en zelfs op Europees niveau.
De site wordt momenteel uitgebreid. Door de uitbreidingswerkzaamheden zal de oppervlakte van het terrein verdubbelen. Het einde van de werkzaamheden is gepland voor het voorjaar van 2022.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

De polyvalente museummedewerker zal verantwoordelijk zijn voor het onthaal van het publiek (zoals elk lid van het team), maar ook voor de opvolging en de ontwikkeling van bepaalde projecten. Concreet betekent dit:

• Het onthaal van het publiek, zowel aan de kassa als als steward
  • Administratieve follow-up van de technische en logistieke aspecten in samenwerking met de technicus
  • Beheer van diverse projecten in verband met de exploitatie of de ontwikkeling van de site
  • Ondersteuning van het team verantwoordelijk voor activiteiten in het Nederlands.

UW PROFIEL

• Een goede teamgeest
  • Dynamisch en proactief
  • Kennis van projectbeheer
  • Vriendelijk en gemakkelijk in de omgang
  • Commercieel gericht
  • Goede presentatie
  • Flexibel (bereid om weekends, (school)vakanties en avonden te werken)
  • Basis computervaardigheden (Office Suite)
  • Houder rijbewijs B

TALENKENNIS

Taal Kennis
Frans Zeer goede kennis
Nederlands Zeer goede kennis
Engels Zeer goed kennis
Duits Gemiddelde kennis

UW CONTRACT

1. Werkrooster: Deeltijds, 24 uur/week
  2. Type : Bepaalde duur (Indien positieve evalutie, is een omzetting in een vast contract mogelijk en kunnen de werktijden verlengd worden)
  3. Startdatum : 07/06/2021
  4. Einddatum : 10/01/2022
  5. Salaris : PC 329.02, maaltijdcheques en bijdrage in de vervoerskosten.

HOE SOLLICITEREN?

ASBL TOURISME, CULTURE & PATRIMOINE

ASBL TOURISME, CULTURE & PATRIMOINE Mathieu Billa (Verantwoordelijke)

Colline du Mardasson 5, 6600 Bastogne (België)

Telefoon : 061210221

E-mail : mathieu.billa@bastognewarmuseum.be

CV en schriftelijke motivatie per mail (mathieu.billa@bastognewarmuseum.be) of per post (Bastogne War Museum, Colline du Mardasson 5, 6600 Bastogne) vóór 20 mei 2021.