Bastogne war museum & outdoors

Combineer een dag in het Museum met binnen- en buitenactiviteiten

Woensdag

24 juli

9u30 tot 19u
12/12

Donderdag

25 juli

9u30 tot 19u
15/15

Vrijdag

26 juli

9u30 tot 19u
16/16

Zaterdag

27 juli

9u30 tot 19u
11/11

Zondag

28 juli

9u30 tot 19u
13/13

Maandag

29 juli

9u30 tot 19u
11/11

Om het aanbod ter plaatse te vervolledigen, lanceert het Bastogne War Museum de ‘Discover Bastogne War Museum & Outdoors’-formule, die u toelaat een dag in het Museum door te brengen door binnen- en buitenactiviteiten te combineren.

HET 'ONE DAY'-PACK: WANDEL- EN FIETSROUTES

Met deze bundel krijgt u toegang tot het audio parcours van het Museum, een drankje in de bistro, een souvenir tas met producten uit de winkel, quizzen voor de kinderen en, niet te vergeten, een roadbook dat toegang geeft tot 4 historische wandelingen (te voet of met de fiets).

Deze rondleidingen gaan langs iconische plaatsen van de Slag om de Ardennen. Dit roadbook (beschikbaar in het Frans en het Nederlands) geeft niet alleen de te volgen weg aan, maar bevat ook de getuigenissen van Duitse en Amerikaanse soldaten en Belgische burgers die een belangrijk moment van hun bestaan beleefden op de plaatsen die aan bod komen.

Deze wandelingen zijn dan ook een uitstekende manier om te genieten van de schoonheid van het Ardense landschap en om unieke plekjes met bijzondere verhalen te ontdekken.

Volwassene (+ 19 jaar) : € 39

Kind (6 tot 18 jaar) : € 29

koop

EEN HISTORISCHE RONDRIT IN EEN OLDTIMER JEEP

Pas op, maak uw riemen vast en houdt u klaar!

Het Bastogne War Museum biedt u de mogelijkheid om aan boord te klimmen van een militaire jeep! Samen met vrienden of familie opent een chauffeur de deuren van zijn ‘Dodge’ (tot 8 personen) en rijdt u gedurende 1u30 langs de belangrijkste plaatsen van de Slag om de Ardennen, waaronder het bekende Bois Jacques die u kunt bezoeken met een applicatie met augmented reality, die u het dagelijkse leven van de "Easy Company" laat beleven als zij zich ingegraven hebben in de foxholes (schuttersputjes).

De chauffeur rijdt u niet alleen rond langs de herinneringsplekken, maar laat u ook uiterst zeldzame documenten en historische foto's zien. Of u nu gepassioneerd bent door de Tweede Wereldoorlog of gewoon nieuwsgierig, hij zal al uw vragen over de strijd en zijn voertuig met plezier beantwoorden.

Van 1 tot 8 personen · 1u30 · €280

Reservatie: info@bastognewarmuseum.be

Reservatie minstens 10 dagen van tevoren!